Doel van deze training:
Meer energie en minder suikerdips
Wat ga je leren
Altijd twee boterhammen met chocoladepasta mee naar het werk? En om 16:00 uur tijd voor Cup-A-Soup? Dat kan een stuk gezonder (en lekkerder, geloof ons!) Maar wat is dan wél gezond?
In de training ‘Gezond eten tijdens je werk’ leer je welke invloed voedingsstoffen hebben op je lijf en wat je daarvan merkt in je werk. Door gezondere keuzes te maken, zit je letterlijk lekkerder in je vel.
Hoe ga je dat leren
Stap 1 is inzicht. Weet wat je eet. We vragen alle cursisten een eetdagboek bij te houden. En ja, daarin schrijf je ook dat bakje (of die zak) chips. Samen met onze diëtist gaan we aan de slag met een goed vol te houden menu. Hoe kun je met eenvoudige eetwissels gezondere keuzes maken. Wat is nu eigenlijk gezond en wat niet?
Met concrete tips, praktische adviezen en heerlijke recepten waar je honger van krijgt.
Deze training maken we voor jullie team op maat.
Praktische informatie
- 1 dagdeel
- Klassikale training
- Incompany en open inschrijving
- Incl. goodiebag en jouw eigen praktische werkboek met tips & tricks
Deze training wordt gegeven in samenwerking met Diëtistenpraktijk Twente
Interactieve trainingen
Direct toepasbaar
Niet stoffig maar inspirerend
Deze training wordt gegeven door:
|
Aukje AsmaInzetbaarheidsadviseur |