Maak kennis met de school voor werkgeluk in:
even voorstellen

De school voor werkgeluk is een initiatief van:

Ons motto: ‘Maak werk van werkgeluk!’

Tof! Maar… wat houdt dat eigenlijk in?

Werkgeluk: wanneer je met een grote glimlach naar je werk gaat en je er met een nóg grotere glimlach weer vandaan komt. Doordat je echt gelukkig bent in wat je doet, hoe je dat doet en waar je dat doet, is jouw batterij in staat om tijdens het werk weer op te laden. Zo hou je de perfecte balans in je energie, voor zowel je werk als thuis.

Dit noemen ze ook wel eens ‘duurzame inzetbaarheid’: een gezonde en gelukkige werknemer is beter duurzaam inzetbaar. Maar zeg nou zelf: ‘Werkgeluk’, dat klinkt toch veel leuker?

Bij de School voor Werkgeluk gaan we voor het vergroten van plezier en geluk in je werk. Hiervoor bieden we online en offline trainingen, workshops en creatieve sessies voor werkgevers en werknemers. Concreet, praktisch, inspirerend en vooral leuk. Beloofd!

Maak plezier

Plezier is ontzettend belangrijk bij de School voor Werkgeluk. Door op een luchtige en positieve manier lessen vorm te geven, maken we het leren inspirerend. Niet achteroverleunen en luisteren naar de juf of meester, maar interactief, meedoen, enthousiasmeren en activeren.

De link met ‘school’ is voor ons de perfecte manier om iets wat vaak als ‘stoffig’ en ‘saai’ wordt gezien, juist leuk te maken. Want leren is leuk! En bij de School voor Werkgeluk wordt het nóg leuker.

Maak het concreet

Als je iets leert bij de School voor Werkgeluk, dan kun je daar concreet en praktisch mee aan de slag. Dat is geen loze belofte, dat vinden wij echt belangrijk. Wij willen niet dat mensen de volgende dag gewoon weer overgaan in oud gedrag, maar dat ze echt iets doen met dat wat ze geleerd hebben. Dat het ze echt iets oplevert. Aan de ene kant doen we dat door mensen op een leuke en ludieke manier te activeren en te enthousiasmeren, maar ook door ze tijdens de lessen al praktisch op weg te helpen.

Wij vertellen je niet alleen waar je mee aan de slag moet of hoe je dat moet doen: we helpen je echt in actie komen. Je begint er namelijk tijdens de les al mee. En dan is het makkelijker volhouden.

Dit zijn jouw werkgeluktrainers:

trainer
Sandra Engelbertink

Initiatiefnemer School voor Werkgeluk, HR Specialist

Meer over mij
trainer
Aukje Asma

Inzetbaarheidsadviseur

Meer over mij
trainer
Tess Jannink

Ergotherapeut

Meer over mij
trainer
Laura Smidt

Coach en werkgeluktrainer

Meer over mij
trainer
Els Kip

Werkgeluktrainer, HR consultant

Meer over mij

Wil je meer weten?

Stuur een berichtje en we nemen snel contact op!

Neem contact op