Onze trainingen zijn verdeeld over vier thema’s, ofwel…
Vakkenpakketten

Vier thema’s waarin werkgeluk centraal staat

Onze trainingen zijn verdeeld over vier vakkenpakketten ofwel “thema’s”:
Fit, Betrokken, Ontwikkelen en Balans.


Vakkenpakket

Met ‘Fit’ bedoelen we je fysieke gezondheid. Hoe zorg je goed voor je lijf en blijf je fit genoeg om je werk goed te kunnen doen.

In dit vakkenpakket bieden we trainingen die allemaal bijdragen aan het vergroten van jouw lichamelijke gezondheid. Van gezonde voeding tot de juiste lichamelijke werkhouding, maar ook trainingen die je helpen om te stoppen met roken of alcohol.


Vakkenpakket

Bij ‘Betrokken’ gaat het over persoonlijke verbondenheid en het gevoel iets te betekenen voor je collega’s en je werkgever.

In vakkenpakket Betrokken vind je trainingen die gaan over het vergroten van bevlogenheid, motivatie en betrokkenheid van medewerkers bij het werk. Hoe voer je als leidinggevende gesprekken hierover, hoe vergroot je betrokkenheid op afstand en hoe zorg je dat het leuk is om voor jou te werken? Met andere woorden: hoe creëer jij ‘hart voor de zaak’?


Vakkenpakket

‘Ontwikkelen’ betekent niet alleen het leren van bepaalde vakkennis en vaardigheden, maar het gaat ook over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hoe word jij als professional nóg professioneler? Als je de juiste tools in handen hebt om je werk goed te doen. In dit vakkenpakket bieden we trainingen die jou daarbij helpen. Hier volg je teamsessies over communicatie, krijg je inzicht in jouw talenten (of die van je team), maar leren we je bijvoorbeeld ook nóg betere beoordelingsgesprekken voeren.


Vakkenpakket

Bij ‘Balans’ draait het om jouw mentale gezondheid, het verlagen van je stressniveau en zorgen voor evenwicht tussen inspanning en ontspanning.

In dit vakkenpakket gaat het over het vergroten van jouw mentale ‘spierballen’. In deze trainingen geven we je inzicht in energievragers en energiegevers en leer je signalen herkennen zodat je stress kunt verminderen en daarmee een burn-out kunt voorkomen. Weten wanneer je batterij leeg raakt én weten hoe je die tussendoor weer op kunt laden.

Wil je meer weten?

Stuur een berichtje en we nemen snel contact op!

Neem contact op