Stress is geen spelletje, behalve met
Stressbehendig

Speel Stressbehendig – Het Spel

en ontdek hoe je jouw energie beter kunt verdelen

Stress komt steeds vaker voor in Nederland. En dat blijkt ook uit cijfers van het TNO. In 2019 gaf 35% van de werknemers werkstress als reden voor het verzuim. En dat cijfer stijgt nog steeds…

Maar wat is stress? Hoe herken je stress en hoe ga je ermee om? Daarvoor heb je allereerst inzicht nodig.

Stressbehendig – Het Spel helpt je bij het krijgen van dit inzicht. Je speelt het samen met onze coach Laura.

Hoe werkt Stressbehendig – Het Spel?

In een of meerdere sessies met onze werkgelukcoach Laura verdeel je energiefiches over het spelbord. Groen voor positieve energie, rood voor negatieve energie. Zo breng je op een laagdrempelige manier jouw stresslevels in beeld. Met behulp van slimme vragen en doeltreffende tools zoom je hier vervolgens op in. Laura geeft je tips en adviezen en helpt jou – met de juiste interventies – bij het verlagen van stressgerelateerde klachten en het vergroten van je veerkracht.

Leg het vast in je Kompas

In het bijbehorende Stressbehendig Kompas heb je alle ruimte om op te schrijven wat jij belangrijk vindt en wat jij wil onthouden. Je vragen, antwoorden, doelen en acties, tips en adviezen, schrijf het op! Uit je gedachten, op papier. Dat zorgt voor een leger hoofd en je kunt het later altijd teruglezen. En dat geeft rust.
Zo heb je gelijk stap 1 al gezet!

Boek nu jouw sessie met coach Laura

Klinkt goed! Maar… wat kost dat eigenlijk?

Coachingsessie-pakket:

Bij een coachingsessiepakket starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de hulpvraag plannen we 2 tot 4 spelsessies, waarin we de hulpvraag behandelen. Na deze spelsessies vindt er een opvolg- en evaluatiegesprek plaats.
Introductieprijs: €975,- €875,-

Losse coachingsessies

Liever geen pakket? Kies dan voor losse coachingsessies. Tijdens zo’n sessie spelen we het spel en zoomen we in op de stressfactoren waar voor jou de meeste winst te behalen is. .
Prijs per sessie: €150,-

Dit zijn jouw werkgeluktrainers:

trainer
Laura Smidt

Coach en werkgeluktrainer

Meer over mij

Wil je meer weten?

Stuur een berichtje en we nemen snel contact op!

Neem contact op